Tentoonstelling in het Cultureel Centrum van Puurs-Sint-Amands

EXPO: Veerle Smet, Patrick Teck, Wim Verspreet en Roni Vergult

affiche tentoonstelling cultureel centrum Puurs

Expo-ruimte "De Baak"

Samen met Patrick Teck, Wim Verspreet en Roni Vergult heb ik een tentoonstelling in het Cultureel Centrum van Puurs-Sint-Amands, cc Binder. In de expo-ruimte “De Baak” komen vooral kleinere werken het beste tot hun recht. Daarop heb ik mijn selectie dan ook gebaseerd. Er zijn werken te zien uit deze drie reeksen: Life App , Pour les 4 jours qu’on a encore à vivre en In de massa geweldig .

Digitaal werk

Behalve de schilderijen in acrylverf, waar jullie mij waarschijnlijk het beste van kennen, zijn er ook een paar afdrukken van digitaal werk. 

Hoe langer hoe meer werk ik ook graag op die manier. Natuurlijk hou ik nog steeds van het werken  met echte verf. Maar de computer is toch ook wel een heel leuk gereedschap! Waarschijnlijk zal ik beide paden blijven bewandelen.

Life App

De afdrukken van de digitale werken die te zien zijn op de tentoonstelling, horen bij de reeks “Life App”. Dat is een reeks die zeker nog niet ten einde is. Er zijn nog heel wat werken op komst. Zowel schilderijen als digitaal werk. Heel wat ideeën bestaan voorlopig enkel nog in mijn hoofd en wachten op “materialisatie” 😉  Volgens mij is deze reeks eindeloos. Want, “Wat als het leven een spelletje was? Wat zou je te zien krijgen op je scherm?”, dat idee is iets wat me blijft boeien. Het gaat over het leven zelf. En daar kan je natuurlijk eindeloos over filosoferen: het blijft een boeiend mysterie …

Kom vooral zelf eens kijken!

We doen deze tentoonstelling met vier. De schilderijen van Patrick Teck kennen jullie waarschijnlijk al van vorige tentoonstellingen die wij samen deden. Hoewel heel verschillend, gaat ons werk toch ook goed samen. Wim Verspreet maakt prachtige lampen. Deze tentoonstelling is voor hem een eerste contact met het publiek. En Roni Vergult is de initiatiefnemer. Hij vroeg ons om samen deel te nemen aan deze tentoonstelling. Hij werkt veel met collage. Gezien hij lang in Senegal verbleef, is het voor jullie misschien ook een eerste kennismaking met zijn werk.

Maar kom vooral gewoon zelf eens kijken! 

Tot dan!

De expo is gratis te bezoeken, van 22 januari tot en met 14 maart 2021
Openingsuren: van 11u tot 18u

Je vindt het event ook terug op facebook