Gratis op proef aan je muur

Mensen vragen zich dikwijls af: hoe werkt het nu als ik een schilderij wil van Veerle Smet? Kan ik het ter plaatse bekijken? Wat met het vervoer? Wat met het ophangen? Kan ik het ook huren? Of in termijnen betalen? Allerlei praktische vragen waarop je op deze pagina een antwoord krijgt. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn of als je andere vragen hebt, aarzel niet me te contacteren .

De meeste mensen komen eerst naar een event.

Events

Er zijn geregeld events in mijn atelier. Je kan dan mijn schilderijen in het echt bekijken. Online kijken is goed maar echt is beter. Meestal is er ook een (kleine) act. In ieder geval altijd gezellig. Kom geheel vrijblijvend langs. Kijk even bij "Agenda" of er een datum bij is die je past.

Tentoon-stellingen

Soms is er een tentoonstelling op een andere plaats dan in mijn atelier. Ik probeer dat echter te beperken. Transport, opbouw, afbouw, permanentie, ... : tijd waarin je leukere dingen kan doen 🙂 Als er toch eentje op komst is, vind je ze op de pagina "Agenda".

Afspraak

Komen de data van de events je niet uit? Maak gerust een afspraak om eens langs te komen op een ander tijdstip! Telefoneer of mail me voor een afspraak. Kijk even bij "Contact" voor mijn gegevens.

Online

Gewoon een vraag? Graag een persoonlijke babbel? Moeilijk om langs te komen? Graag een meeting online? Kan ook! We regelen een Google Meet. Telefoneer of mail me voor een afspraak. Kijk even bij "Contact" voor mijn gegevens.

De meeste mensen vragen daar een proefplaatsing aan.

Je ziet het pas echt goed ter plaatse

Een schilderij gaat een interactie aan met zijn omgeving: de grootte, het formaat, de kleuren, de sfeer ... Door een proefplaatsing neem je geen enkel risico. Ik adviseer je ook over de plaatsing van het schilderij op de voorziene muur.

Je partner en huisgenoten kunnen ook mee beslissen

Mensen willen dikwijls samen een beslissing nemen. Door een proefplaatsing krijgt iedereen de kans zijn zegje te doen en kan je samen overleggen met je partner, je kinderen, je huisgenoten. Zelfs de familie, vrienden en kennissen kunnen langskomen!

Het wordt aan huis gebracht en het is gratis.

In België en Nederland kom ik de schilderij(en) gratis brengen. Je kan tot 3 schilderijen uitkiezen per muur. Die breng ik dan mee in mijn bestelwagen. Ter plaatse kies je er per muur één uit voor de proefplaatsing. De andere schilderijen neem ik weer mee.

Je krijgt hulp bij het ophangen

Naargelang wat het beste past bij jou, kan je kiezen voor een vaste haak of voor een flexibeler ophangsysteem. Naargelang de keuze, kan ik je helpen bij de uitvoering ervan of adviseren als je het zelf wil doen of als je het wil uitbesteden. Je staat er dus niet alleen voor. Dit brengen we, naargelang de uitvoering, in orde voor of tijdens de proefplaatsing.

Hoe lang duurt een proefplaatsing?

Je mag een volle maand gratis genieten van het schilderij!

Hoe gaat het dan na die maand?

Aan jou de keuze!

Je koopt

Het schilderij blijft gewoon hangen. Je betaalt in één keer of in een aantal termijnen.

Je huurt

Het schilderij blijft gewoon hangen. Je betaalt een bedrag per maand. Later huur je misschien een ander schilderij.

Je stopt

Ik haal het schilderij weer op.

De verkoopprijs, de mogelijke termijnen, de huurprijs, de voorwaarden enz. bespreken we al aan het begin van de proefplaatsing en die zetten we op papier. Geen verrassingen dus!

Tot binnenkort?