Tentoonstelling in het Cultureel Centrum van Puurs-Sint-Amands

EXPO: Veerle Smet, Patrick Teck, Wim Verspreet en Roni Vergult

affiche tentoonstelling cultureel centrum Puurs

Expo-ruimte "De Baak"

Samen met Patrick Teck, Wim Verspreet en Roni Vergult heb ik een tentoonstelling in het Cultureel Centrum van Puurs-Sint-Amands, cc Binder. In de expo-ruimte “De Baak” komen vooral kleinere werken het beste tot hun recht. Daarop heb ik mijn selectie dan ook gebaseerd. Er zijn werken te zien uit deze drie reeksen: Life App , Pour les 4 jours qu’on a encore à vivre en In de massa geweldig .

Digitaal werk

Behalve de schilderijen in acrylverf, waar jullie mij waarschijnlijk het beste van kennen, zijn er ook een paar afdrukken van digitaal werk. 

Hoe langer hoe meer werk ik ook graag op die manier. Natuurlijk hou ik nog steeds van het werken  met echte verf. Maar de computer is toch ook wel een heel leuk gereedschap! Waarschijnlijk zal ik beide paden blijven bewandelen.

Life App

De afdrukken van de digitale werken die te zien zijn op de tentoonstelling, horen bij de reeks “Life App”. Dat is een reeks die zeker nog niet ten einde is. Er zijn nog heel wat werken op komst. Zowel schilderijen als digitaal werk. Heel wat ideeën bestaan voorlopig enkel nog in mijn hoofd en wachten op “materialisatie” 😉  Volgens mij is deze reeks eindeloos. Want, “Wat als het leven een spelletje was? Wat zou je te zien krijgen op je scherm?”, dat idee is iets wat me blijft boeien. Het gaat over het leven zelf. En daar kan je natuurlijk eindeloos over filosoferen: het blijft een boeiend mysterie …

Kom vooral zelf eens kijken!

We doen deze tentoonstelling met vier. De schilderijen van Patrick Teck kennen jullie waarschijnlijk al van vorige tentoonstellingen die wij samen deden. Hoewel heel verschillend, gaat ons werk toch ook goed samen. Wim Verspreet maakt prachtige lampen. Deze tentoonstelling is voor hem een eerste contact met het publiek. En Roni Vergult is de initiatiefnemer. Hij vroeg ons om samen deel te nemen aan deze tentoonstelling. Hij werkt veel met collage. Gezien hij lang in Senegal verbleef, is het voor jullie misschien ook een eerste kennismaking met zijn werk.

Maar kom vooral gewoon zelf eens kijken! 

Tot dan!

De expo is gratis te bezoeken, van 22 januari tot en met 14 maart 2021
Openingsuren: van 11u tot 18u

Je vindt het event ook terug op facebook

Vind je publiek! Veerle Smet start met “www.dewebacademie.be”

Veel kunstenaars en creatieve ondernemers vinden moeilijk hun publiek.

Iedereen weet dat hij of zij op het internet aanwezig moet zijn. Maar hoe doe je dat? Zeker als je geen IT’er bent, durf je er niet aan te beginnen. Je weet trouwens ook niet hoe!

Dit is waar www.dewebacademie.be je bij kan helpen!

Ik ben al sinds eind jaren 80 IT’er. Kijk maar eens naar mijn bio

In het traject naar online zichtbaarheid maak je eerst een basis-website in WordPress.

Deze site is ook gemaakt in WordPress. De site van de webacademie zelf trouwens ook.

Daarna leer je alle volgende stappen te nemen die je wil, in de extra modules die in de pijplijn zitten: een mailinglijst opbouwen, landingspagina’s maken voor je events, gevonden worden door Google, adverteren op Facebook, een webshop maken, …

Je hebt de online cursus en aanvullend de “on-live” lessen en Q & A ‘s. Op die manier kan je een antwoord krijgen op je vragen.

Je hoeft het dus niet alleen te doen. En je staat ook nog in contact met de andere creatieve ondernemers via de besloten groep en op de “on-live” meetings.

Na corona volgen er ook nog live momenten. Zo worden we een echte community 🙂

Heb je er ook zin in? Wil jij ook jouw publiek vinden? Check de site https://dewebacademie.be/

Want, hoeveel kans dat je het helemaal alleen klaarspeelt? Toch?

Tot binnenkort!

modules bij dewebacademie.be

Video’s gemaakt als opdracht in de opleiding Digitale Kunsten in de Academie van Mechelen

Tijdens de opleiding Digitale Kunsten aan de Academie van Mechelen maakte ik deze filmpjes. Ze waren een tijdlang te zien in de bibliotheek van Bornem.